Lieve vrienden van Dames Pellens,

Vanaf donderdag 4 juni is het dan eindelijk zo ver. Het fornuis mag weer aan, de wijn open! We mogen u op een veilige, verantwoorde manier ontvangen. 
In de nieuwe situatie zijn wij genoodzaakt om creatief met onze ruimte om te gaan.

Wij bedachten daarom  het volgende:

Zoals u van ons gewend bent, werken wij met een verrassingsmenu. Wij willen, ondanks de beperkingen die de huidige situatie met zicht meebrengt, graag dicht bij onszelf blijven. Op deze manier hopen wij zo optimaal mogelijk gebruik te kunnen maken van de ruimte en tijd die wij tot onze beschikking hebben.

U kunt voor de lunch reserveren vanaf 12:00 tot 13:30. Om 16:30 prepareren wij alles voor de avond. Dit houdt in dat wij alle oppervlakten reinigen en ontsmetten, geheel volgens de adviezen van het RIVM. Bij slecht weer zijn wij helaas genoodzaakt 0m de avonden in twee delen op te splitsen. Vanaf 17.30 uur ontvangen wij u graag voor de eerste dinershift. Deze duurt tot uiterlijk 19:30 uur. Vanaf 20.00 uur vindt de tweede dinershift plaats. Wij vragen bij de reservering welke shift uw voorkeur heeft. Zoals u weet, is het binnen bij ons niet heel groot, dus daarom werken wij bij slecht weer met een vast menu. De kosten hiervoor bedragen € 47,50 per persoon.

Bij goed weer is er dus maar een enkele shift en heeft u de keuze uit een 5- tot 7-gangenmenu.

Mochten er dieetwensen of allergieën zijn, dan horen wij dat graag ten tijde van het maken van de reservering.

Om het geheel nog even samen te vatten:
Bij mooi weer bedienen wij u buiten. Voor de lunch kunt u vanaf 12:00 tot 13:30 reserveren. Voor het diner van 17:30 tot zo lang het weer het toelaat. Hierbij werken wij alleen met ons welbekende verrassingsmenu.

Bij slecht weer kunt u binnen plaatsnemen. De lunchtijden veranderen daarbij niet. Voor het diner bieden wij een vroege en een late shift aan. De vroege shift is van 17:30 tot 19:30 en de late shift is vanaf 20:00. Bij slecht weer werken wij in de vroege shift met een vast menu. Vanaf 20:00 heeft u dan alle keuze.